– Tidenes beste kamp

Oppdatert: 08. February 2011

Steve Harper var svært fornøyd med lørdagens comeback mot Arsenal, og er ikke i tvil om at det er den beste kampen han noengang har vært innvolvert i.

Største comebacket i klubbens historie

Den 35 år gamle målvakten som har vært i klubben siden 1993 er sikker på at 4-4 kampen mot Arsenal vil bety mer enn bare det ene poenget de kunne inkassere lørdag kveld. Som flere andre spillere har påpekt så har det vært en tøff uke etter salget av Andy Carroll, og derfor var det viktig både for spillerene og fansen å vise styrke i kampen mot Arsenal. Harper som selv har vært med på finalespill på Wembley og Champions League triumfer mot Juventus og Dynamo Kiev, opplevde lørdag kveld sin beste fotballkamp noensinne på St. James Park.

–  Det er sannsynligvis det største comebacket i klubbens historie, og det er definitivt den beste kampen jeg noensinne har vært innvolvert i.

– Jeg husker godt kampen mot Leicester hvor vi lå under 1-3,  Alan Shearer scoret hat-trick og vi vant kampen 4-3, men dette her var bare helt utrolig. Jeg har aldri sett noe lignende.

Steve Harper kunne glede seg over en av tidenes kamper på St. James Park forrige uke.

Etter en tøff uke på Tyneside forteller Harper at det letteste ville vært å gjemme seg, og skylde på omgivelsene etter en sånn første omgang.

– Det var en tung dag på mandag da vi mistet Andy(Carroll), og onsdagens tap mot Fulham var heller ingen god opplevelse for oss.

– Folk avskrev oss før kampen, og sannsynligvis avskrev de fleste oss ved pause, men når du kommer ut med supporterne i ryggen så er det alltid et lite håp.

– Finnes ikke bedre sted å spille fotball

Selv om det var spillerene som sto for selve snuoperasjonen, så hyllet Harper fansen for at de sto bak dem kampen igjennom mot Arsenal.

“Fansen vendte oss aldri ryggen. De kunne begynt å vende fokuset mot andre ting, men de var fantastiske. Som jeg har sagt før, så kan stemningen være som en berg og dalbane iblandt, men på en kveld som lørdag, så finnes det ikke et bedre sted å spille fotball, forteller Harper som nå nærmer seg 200 kamper for klubben.

You must be logged in to post a comment Login