Taylor: “Jeg er klar, når jeg er klar”

Oppdatert: 06. December 2011

Steven Taylor vil ikke tillate seg å bli presset tilbake før kroppen er klar.Det har vært en fantastisk sesonginnledning for Newcastle der særlig de “bakre fem” har fløyet høyt. Men som mange hadde fryktet ble 3 kamper på rad mot balløyas beste fotballag i meste laget, og poengfangsten ble etter disse oppgjørene fattige 1 poeng. Dette står i stor kontrast til de foregående kampene, der laget har virket bortimot uslåelig. Likevel ligger klubben på en finfin 6. plass, 3 poeng foran det røde laget fra Beatles-byen og hele 8 poeng foran 8. plassen, Stoke City.

Det gode hellet måtte omsider ta slutt. Beviset på dette er ikke kneskaden som har hindret Cheick Tiote i å spille mot de 3 store, ei heller muskelstrekken som kaptein Coloccini pådro seg i starten av forrige kamp. Det endelige bevistet kom da Steven Taylors akillessene ble røsket opp, kun 4 minutter før kampslutt, på et tidspunkt da kampen allerede var tapt.

Taylor var ifølge de fleste ekspertene på engelsk fotball “centimetere” fra å bli kalt opp i en landslagstropp. Nå er dessverre sesongen over publikumsyndlingen. “Jeg er absolutt knust. Jeg har opplevd dette en gang før med en skulderskade og nå fokuserer jeg kun på å trene hardt for å bli klar etter operasjonen. Det er ingen vits i å stresse. Jeg er klar, når jeg er klar” fortalte Taylor til “The Chronicle”

Uten Taylor kan vi forvente at det sort-hvite forsvaret vil vagle litt mer. I tillegg er Coloccinis skade såpass alvorlig at det fort kan ta et par uker før han er tilbake med bindet på armen. I den tid skal Alan Pardew få litt av en oppgave med å stable et forsvar på beina. Utskjelte James Perch går fra å være stallfyll, til å være absolutt “bankers” på laget som møter Norwich lørdag. Ved siden av ham vil det sannsynligvis være 3 backer, der en av disse må fylle en rolle som midtstopper. Ryan Taylor spiller nok venstre back, mens Santon og Simpson må krangle om å spille ved siden av Perch.

Alan Pardew har også vært ute og lovet en ny forsvarsspiller i januar, sågar at det kan komme inn et par forsvarere, på grunn av skaden på Taylor.

Noen tror Liam Ridgewell er mannen som topper Pardews ønskeliste, men når begynte han å prate fransk?

 

Twitter: @Matserazzi

 

You must be logged in to post a comment Login