Taylor hyller lagmoralen

Oppdatert: 21. August 2011

Newcastles nye Derby Day Hero Ryan Taylor mener moralen i laget er skyhøy, til tross for flere problemer utenfor banen.

Det har vært en positiv start på sesongen for klubben, i etterkant av en trøblete og problemfylt pre season. Det startet med en tur til USA som ble preget av at flere a-lagsspillere ble nektet innreise og Hatem Ben Arfa ble skadet igjen. Dette i tillegg til flere dårlige resultater, salg av lagets kaptein Kevin Nolan til West Ham og lagets eneste venstreback, Jose Enrique til Liverpool. I tillegg har klubbens innkjøpspolitikk vært under krass kritikk.

Men etter et hardt tilkjempet poeng mot Arsenal i første kamp og en fullt fortjent seier i sesongens første Wear-Tyne derby, ser ting langt lysere ut. Ryan Taylor innrømmer at ting var vanskelig i sommer, men holder fast på at spillergruppen er en like sammensveiset gruppe som forrige sesong, som jobber knallhardt for hverandre på banen.

– Vi har hatt noen problemer utenfor banen, men når vi er på banen er vi en enhet, vi er et lag, og alle holder øye med hverandre. Vi er alle gode venner i garderoben, og på lørdag så vi hvilken fantastisk moral vi har i laget. Det har vært mange flotte mål i disse kampene i tidligere sesonger, og å gå inn i historien som målscorer i denne kampen er et stort øyeblikk for meg, sier Taylor til skysports.com.

 

You must be logged in to post a comment Login