Tap i første treningskamp

Oppdatert: 14. July 2012

Det tyske tredjedivisjonslaget Chemnitzer ble for sterkt for Newcastle, som åpnet pre-season på verst mulig måte med et 0-1-tap.

Pardew valgte å stille et veldig reservepreget mannskap i sesongens første kamp. Faktisk startet ingen av de vi forventer å se i lagoppstillingen mot Tottenham når Premier League sparkes i gang i midten av august.

Verdt å merke seg er det at både Romain Amalfitano og Gael Bigirimana begge fikk sin debut for Newcastle etter å ha signert for klubben i sommer:

Elliot, Tavernier (Simpson 65), R.Taylor (Santon 65), Williamson, Perch, Gosling, Abeid (Bigirimana 65), Amalfitano, Sam Ameobi (Ba 74), Vuckic (Shola Ameobi 65), Obertan (Gutierrez 74).

Kampen åpnet med et stort hjemmepress, og det tok ikke mer enn ni minutter før Anton Fink sendte vertene i ledelsen.

Newcastle våknet midtveis i omgangen, men verken Dan Gosling eller Haris Vuckic klarte å overliste Chemnitzer sin keeper. Det maktet imidlertid Sammy Ameobi, men dommeren avblåste tvilsomt for offside.

Til tross for at Pardew hev innpå mer rutinerte spillere som Gutierrez og Demba Ba mot slutten av kampen, klarte hjemmelaget å holde unna ledelsen.

Newcastle reiser nå til Munchen i Tyskland hvor de skal forberede seg til kampen mot Monaco på mandag.

You must be logged in to post a comment Login