Tanker om vinduet, mens tiden renner ut…

Oppdatert: 22. August 2011

Det er en allement kjent sak at Newcastle om dagen saumfarer overgangsmarkedet på utskikk etter en venstreback og en angrepsspiller.Ting har tydet på at klubbens speiderteam har gjort en særdeles god jobb også, med tanke på at de har funnet svært gode spillere, som er klare for å komme til nordøst. Til erstatning for José Enrique, har undersøkelser av det europeiske markedet, ført til napp hos to meget spennende backtyper i Erik Pieters, som til daglig spiller i PSV, samt Lyons Aly Cissokho. Begge disse unge forsvarsspillerne ville erstattet den avreiste spanjolen og kanskje til og med overgå ham på Newcsatles venstreside.

Problemet med disse spillerne, er at de, i følge Mike Ashley, er alt for dyre for klubben. Dette til tross for at en eventuell overgangssum for Pieters ville gått opp-i-opp med summen mottat fra Enrique, i tillegg til at Pieters vil kreve mindre lønn. I følge flere engelske medier så stopper Ashley all eventuell handel med PSV, på grunn av 1-2 millioner EURO.

Det er ofte lurt å være iskald og å skaffe mest valuta for pengene, men det er dessverre ikke tid til å telle på kronestykkene nå. En venstreback må inn, til tross for at Ryan Taylor har klart seg fint i sesongens to første kamper.

I tillegg kan spissjakten potensielt sett bli til en farse, da Sochaux i følge SkySports, vil klage Newcastle inn til UEFA på grunn av overtredelse av overgangsreglene i forbindelse med Modibo Maiga. Maiga selv følger den nye trenden i internasjonal fotball, nemlig å sutre seg til en annen klubb.

Det er smigrende at Maiga er så interessert i å forenes med The Magpies at han er helt ute av seg, men dette er selvfølgelig fryktelig respektløst overfor egen klubb og alt i alt en skammelig opptreden. Tenk om det var en av våre spillere som oppførte seg slik….

 

You must be logged in to post a comment Login