Supportertreff i Oslo på lørdag

Oppdatert: 08. February 2012

MagZine-redaktør Tveit arrangerer nok en gang supportertreff for norske geordies. Møt opp i god tid før kampstart (18.30) i Marcus Thranes gt. 14 på Torshov med Newcastle-drakt, godt humør og eventuell drikke!

Da begynner det å nærmes seg nytt supportertreff hos meg. Det blir i kampen mot Tottenham den 11. februar. Kampen begynner 18:30, men dere er velkomne til å komme før det.  Etter kampen vorser vi litt hos meg, før turen går videre ut på byen. Om man bare vil komme og få med seg kampen er selvfølgelig det også helt greit.

Fint om de som tenker å komme kan gi beskjed i denne tråden på forumet eller sende meg PM, bare så jeg får litt oversikt over hvor mange som kommer. Påmelding trenger ikke å være bindene.

Dere tar med deres egen drikke og Newcastle-drakt. Vi kan spleise på pizza fra et av pizzastedene lenger opp i gata. Skal prøve å få til en eller annen Newcastle-relatert konkurranse også. Om det blir quiz, fifa-turnering eller noe liknende gjenstår å se.

Adressen er Marcus Thranes gt 14, 0473 Oslo. (Torshov) Håper så mange som mulig tar turen!

Det er også mulig for de som skriker ut først å kræsje på sofaen(2 plasser) men jeg tror Anders allerede har booket den ene plassen.

You must be logged in to post a comment Login