Styret har svart

Oppdatert: 10. September 2011

I kjølvannet av en mislykket jakt på en ny angriper har det haglet med kritikk i retning Newcastle-styret som har sett seg nødt til å svare på fansens frustrasjon.

I dagens utgave av The Evening Chronicle har det blitt publisert en rekke svar fra Llambias & Co på spørsmål innsendt av Toon Army. Fjorten spørsmål som representerer fansens mest stilte forespørsler er besvart, og man har blant annet ønsket svar på hvorfor Joey Barton fikk gå gratis til en rival.

Andre spørsmål omhandlet klubbens framtid. Man lurte på hvordan sjefene i Newcastle skulle takle fansens formening om hvorvidt man har blitt en selgende klubb.

Hvordan styret ser på et fall på 10 000 i publikumstall ved forrige hjemmekamp, var en annen problemstilling.

Kan dere forsvare det faktum at det tok syv måneder å finne en potensiell erstatter for Carroll og at dere feilet i tolvte time?

Derek Llambias har svart på en rekke spørsmål angående den siste tids misnøye som er publisert i dagens utgave av The Evening Chronicle.

«Vi utsatte aldri jakten på ny spiss. Faktisk startet vi søket øyeblikkelig etter Carrolls overgang», svarer Llambias på spørsmål om hvorfor man feilet i å signere ny angriper når man hadde syv måneder til rådighet.

«Uheldigvis var det ikke før veldig sent i overgangsvinduet at forhandlinger brøt sammen. På dette stadiet rettet vi vår oppmerksomhet mot andre tilgjengelige spillere på lista. Uansett ville vi ikke endre overgangspolitikken til fordel for forhastede og påkostede signeringer som ikke er riktige for denne klubben», skriver Llambias.

På spørsmål om hva fansen kan forvente i januar, svarer direktøren blant annet med at dagene der klubben anskaffer «trofésigneringer» med krav om høy lønn for tidligere meritter er talte.

Han skriver: «Ja, de har generert spenning og forventninger, men til syvende og sist har de forlatt klubben i dårlig stand og lite å vise til med tanke på klubbens plassering på tabellen.»

Spørsmål og svar kan du se her (ekstern lenke).

You must be logged in to post a comment Login