Fremdeles billetter igjen til derbyet

Oppdatert: 03. October 2014

Bestill årets beste fotballopplevelse i dag.

Vi har den glede av å invitere våre medlemmer til fellestur i forbindelse med derbyet mot Sunderland!

Vi har i år ikke satt sammen en egen pakke for de som ønsker å være med. Likevel har vi gjennom klubben fått tilgang til 50 billetter. For at flest mulig av medlemmene våre skal få oppleve denne festen av en opplevelse, har vi satt grensen til kun én billett per medlem. Her er det “første mann til mølla” som gjelder. Påmeldingen vil være tilgjengelig på våre medlemssider under fanen “Fellestur”, og prisen er 45 pund (i underkant av 450 kroner) per billett.

Et fyldig program vil komme så fort det er fastsatt hvilken dag kampen blir. Men vi lover medlemskonkurranse med gode premier, sosialt samvær med norske supportere, uteliv og omvisning på stadion for den som ønsker.

Vi ønsker å oppfordre alle til å benytte seg av vårt hotelltilbud i Newcastle. TAN har i samarbeid med NUFC utarbeidet en rabattavtale for våre medlemmer hos Thistle hotel i Newcastle sentrum. Her vil også reiseledere bo, og våre medlemmer får i tillegg 20 prosent rabatt på all mat og drikke i hotellets restaurant og bar. Mer informasjon om dette finner du ved å logge inn på våre medlemssider.

You must be logged in to post a comment Login