Sol fornøyd med debuten

Oppdatert: 01. September 2010

Sol Campbell debuterte i Newcastledrakta i en reservekamp mot Sunderland på Tirsdag (3-1). Campbell sier selv at det var en god start for han i svart og hvitt.

– Det var en god start! Fortalte Sol Campbell til nufcTV etter kampen mot Sunderlands reservelag.

– Jeg syns de første 15 miunuttene var harde, men så fikk jeg pusten tilbake og fikk en bedre flyt.

Sol spilte “bare” 45 minutter i denne kampen og forklarer selv at han trenger noen uker til med trening. Han håper å holde rundt 60-70 minutter i neste reservekamp mot Liverpool den 7. September, hvis han skal spille.

– Alt går etter planen og jeg jobber hardt, så jeg er glad.

Sol visste selv at han bare skulle spille halve kampen, det var planlagt på forhånd. Ben Tozer ble byttet inn for Sol.

– 45 minutter var mer enn nok, faktisk. Jeg ville ikke presse meg for mye, sa Sol.

Sol Campbell har også et håp om å starte mot Blackpool 11. September. 

– Jeg skal fortsette å presse hele veien. Jeg kommer ikke til å stoppe nå. Jeg skal fortsette å jobbe hardt. Treneren har fått meg på glid og jeg er fokusert og klar for å satse på det. Avslutter den ivrige 35-åringen.

You must be logged in to post a comment Login