– Skylder ham mye

Oppdatert: 10. November 2012

Alan Pardew fortalte i forkant av morgendagens møte med West Ham United, at han gjerne ser Andy Carroll spille for skjærene igjen.

Når sant skal sies, var det rekordsummen Newcastle fikk av Liverpool, som er mye av grunnen til fjorårets suksess. Det var full forure i klubben da Andy Carroll forlot Newcastle i Januar 2011, selv om klubben ved flere anledninger hadde uttalt at spisstalentet skulle forbli Nufc spiller. 23 åringen er tilbake på St. James Park i morgen, sammen med vår tidligere måljeger på midtbanen, Kevin Nolan. Nolan reiste fra klubben 5 måneder etter Carroll, etter at kontraktsforhandlingene brøt sammen. I West Ham fikk han det som han ønsket.

Carroll er i ferd med å bygge opp sitt rykte som en målfarlig spiss igjen for West Ham, etter at det ble klart at han ikke var ønsket under Brendan Rodgers styre i Liverpool. Selv om kraftspissen ennå ikke har scoret for The Hammers, passer han meget godt inn i spillestilen til tidligere NUFC manager Sam Allardyce. Gjenforeningen med Kevin Nolan har likevel båret frukter, da West Ham har hatt en god start på sesongen, etter flere scoringer av Nolan.

Alan Pardew var klar på at Newcastle ikke hadde hatt en like sterk posisjon, om de ikke hadde benyttet de 35 millioner punde fikk fra salget av Carroll, på en god måte. Flere nøkkelspillere i Newcastle er hentet inn med disse pengene.

“Han var en fantastisk spiller for oss, men overgangsummen var helt astronomisk. Vi skylder ham derfor mye.” – Alan Pardew

Andy Carroll er født og oppvokst i Newcastle, og har vært supporter av klubben hele livet. Det virker derfor som skjebnebestemt at han skal spille for The Magpies igjen en eller annen gang.

Forhåpentligvis må likevel Carroll vente til etter denne helgen, før han kan åpne målkontoen sin for london laget.

kilde: Daily Herald

twitter: @localhero85

You must be logged in to post a comment Login