Skadeskutt tropp før “Triple Threat”

Oppdatert: 07. November 2011

Den nye sesongen har vært et eventyr for Newcastle så langt, men det lurer mørke skyer i det fjerne.Starten av 2011/12 sesongen i Premier League har vært over all forventing, i alle fall hvis du kan litt om engelsk fotball. Skjærene er nemlig ubeseirede de første 11 kampene og har med det tangert rekorden fra 1994, da Kong Kevin Keegan var mannen bak spakene i Newcastle.

25 kamper på 11 kamper er faktisk den samme uttellingen som Barcelona har for øyeblikket. Men for å få vite hvor gode Newcastle virkelig er i år, må vi vente 2 uker. Da står de store lagene klare på rekke og rad, med bortekamper i Manchester og hjemmekamp mot Chelsea som de tre neste bataljene. Er vi ubeseiret etter 14 kamper kan Toon Army virkelig slå seg på brystet.

Dessverre har skadene begynt å komme. Nøkkelspilleren Cheick Tiote har gått glipp av de siste 2 kampene, men skal etter sigende være klar når vi gjester City of Manch… beklager; Etihad Stadium om snaue to uker. Vår andre midtbanemaestro Yohan Cabaye er mer usikker og en avgjørelse rundt hans deltagelse i denne kampen vil bli tatt på et senere tidspunkt. Det skal sies at franskmannen med vietnamesisk bestemor har dratt til Frankrike for å møte landslaget, der legene skal avsi sin dom i saken.

Sylvain Marveaux fikk på lørdag sin etterlengtede første start i Premier League og skulle etter en times spill leve opp til sitt rykte som “kjeks”. Det skal være lysken som er problemet og Alan Pardew sier i følge The Chronicle at Sylvain sannsynligvis er ute i noen uker.

Ute mot City er også Gabriel Obertan, som i de siste matchene har vist at han evner mer en 5 meters støttepasninger. Shola Ameobi er sannsynligvis klar til kampen. Mer usikker er Leon Best som både sliter med lyske og tå, samt en gyteferdig kone. Best reiser til Irland for å få utredet skadene sine, men ryktene tilsier at Best står over EM-kvalikkampene mot Estland.

Det er lite nyheter om Mike Williamson, noe vi håper betyr at midtstopperen er i rehabilitering og spilleklar innen relativt kort tid. Dekningen bak fantastiske Coloccini og bautaen Steven Taylor er latterlig dårlig for øyeblikket. Jeg må innrømme at det grøssninger gjennom kroppen min da James Perch kom inn borte mot Stoke og jeg er sikker på at de fleste andre NUFC fans følte det samme.

Han brukte vel også 30 sekunder på å få gult kort.

HWTL

Twitter: @Matserazzi

You must be logged in to post a comment Login