Sju spillere på vei ut

Oppdatert: 12. May 2014

Newcastle kan kvitte seg med så mange som sju av lagets spillere i sommer.

Chronicle melder mandag at det er duket for massesalg i Newcastle når overgangsvinduet åpner i sommer. Så mange som sju spillere skal få grønt lys til å bytte drakt i løpet av vinduet.

Til tross for supporternes misnøye med Pardew, har manageren fått tillit til å fortsette etter et møte med Mike Ashley etter kampen mot Liverpool søndag. Klubben skal ha bekreftet at Pardews posisjon er sikret og klar for en ny sesong.

Det er allerede klart at Shola Ameobi og Luuk de Jong forsvinner fra laget grunnet ikke fornyet kontrakt og mangel på å imponere. Men ifølge kilder Chronicle har vært i kontakt med, er de langt fra de eneste som kan få avskjed detter møter den kommende uken.

Sylvain Marveaux , Hatem Ben Arfa , Gabriel Obertan og Jonas Gutierrez vil alle havne på listen over spillere som er tilgjengelige for salg. I tillegg skal også Steven Taylors framtid være usikker, til tross for lang og tro tjeneste. Luic Remy var ikke med under søndagens kamp mot Liverpool, og skal også være i ferd med å avslutte sitt forhold i klubben.

Hvem som kommer inn gjenstår foreløpig å se.

 

You must be logged in to post a comment Login