Sjefen håper på friske spillere

Oppdatert: 09. March 2011

Manager Alan Pardew håper Newcastle kan utnytte muligheten til å bli frisk de neste dagene. Med en uke uten noen kamper, har Newcastle hatt sin siste trening og har fått god tid til hvile.

I løpet av de siste ukene har spillerstallen bare blitt mindre og mindre. Spillere som Joey Barton, Jose Enrique, Stephen Ireland, Jonas Gutierrez og Nile Ranger, sliter med store og små skader per dags dato.
Manageren krysser alt han har av fingre og håper å få flere av de tilbake i trening så fort som mulig.
– Livet kunne vært bedre med tanke på skadene laget har pådratt seg denne uken. Sa Pardew til nufc.co.uk.
– Men vi har sjangsen til å ha både en psykisk og fysisk avslappning denne uken, før vi begynner å forberede oss til Stoke-kampen på mandag. (Kampen mot Stoke spilles 19.Mars). Jeg håper jeg kan ha fler spillere rundt meg innen den tid.

Med tanke på hvem som skal være med å møte Stoke, sier Pardew at han er usikker akkurat nå. Han forteller at han må vente å se hvem som blir klare og at treningen på torsdag neste uke vil bestemme laget. Skal man være med å spille mot Stoke, må man klare å trene neste torsdag.
– Jeg skal velge laget på torsdag. Før har vi prøvd å spare spillere på torsdag og fredag for å få de klare til lørdag, men det har fungert dårlig for oss.

– Så jeg velger laget torsdag morgen og bare kjører på med det. Avlsutter Alan Pardew.

You must be logged in to post a comment Login