Siste nytt på overgangsfronten

Oppdatert: 05. September 2020

Det smalt virkelig lørdag formiddag. Her er siste nytt på overgangsfronten:

Jamal Lewis
Den svært talentfulle Norwich-backen har ifølge Sky Sports vært Steve Bruces foretrukne valg på venstrebacken. Ifølge utallige kilder har Newcastle lørdag formiddag fått et bud akseptert på 22-åringen. Budet er antatt å være på omkring 13,5 millioner pund med betydelige klausuler. Nå er det opp til spilleren om han ønsker å signere for The Magpies. For øyeblikket befinner han seg på landslagsoppdrag med Nord-Irland.

Callum Wilson
Lørdag formiddag rapporterer troverdige kilder at klubben har lagt inn et bud på totalt 20 millioner pund for spissen. Det ligger imidlertid an til en auksjon, da Aston Villa skal ha kontret med et bud på totalt 21 millioner pund. Det er ikke bare den totale størrelsen på budet som er avgjørende, men hvor mye penger som kan legges på selgerens bord umiddelbart. Det er per nå uvisst hvilken sammensetning Aston Villas bud har, men ifølge Sky Sports har Newcastle tilbudt 17,5 millioner pund pluss 2,5 millioner pund som vil bli betalt senere.

Newcastles tilbud skal ikke inkludere Matt Ritchie. Bournemouth ønsker seg imidlertid spilleren, og det er antatt at The Cherries kommer til å legge inn et bud. Newcastle kan alltids falle tilbake på å et bud som inkluderer Ritchie. En annen fordel Newcastle har, er at spilleren angivelig ønsker å spille på St. James’ Park.

Det store spørsmålet er hvor villig Mike Ashley er til å bli med i en budkrig på en 28 år gammel spiss, med en omfattende skadehistorikk.

Ryan Fraser
Som TAN meldte i går, har skotten vært på Tyneside for å diskutere en mulig overgang. Det vil ikke overraske om spilleren slutter seg til klubben i løpet av helgen, da partene skal være nær en avtale.

Rob Holding
Som tidligere meldt er det antatt at en avtale med Arsenal allerede foreligger, men at den først blir fullbyrdet når Newcastle har ryddet plass i troppen. Florian Lejeune og Fabian Schar er satt på overgangslisten.

Rogerio
Troverdige Gianluca Di Marzio meldte i går om at Newcastle var i ferd med å sikre seg signaturen til Sassuolos venstreback Rogerio. En avtale på rundt 12 millioner pund skulle være i sluttfasene. Ettersom klubben har et bud akseptert på Jamal Lewis, vil det overraske stort om den brasilianske 22-åringen ender opp på Tyneside. Svært troverdige Simon Jones (Daily Mail) har lørdag bekreftet at klubben har arbeidet med en avtale for Rogerio, men at fokuset nå ligger på Lewis. Newcastle har sannsynligvis arbeidet frem en avtale med Sassuolo i tilfelle Lewis takker nei til spill på St James’ Park.

Dersom Newcastle selger Matt Ritchie til Bournemouth, er det imidlertid ikke helt utenkelig at klubben er på jakt etter et ytterligere alternativ som kan spille offensiv venstreback. Prislappet på 12 millioner pund taller imidlertid imot at klubben ender opp med både Lewis og Rogerio.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login