Shearer imponert av Cissè

Oppdatert: 03. May 2012

Alan Sheaerer er en av mange som stadig blir mer imponert av Newcastles nye stjerne Papiss Demba Cisse.

Som kjent tok senegalereseren det hele et skritt videre på Onsdag, ved nesten egenhendig å senke Chelsea på Stamford Bridge med sine to vakre scoringer. Dermed er Cisse oppe i 13 mål på sine siste 12 kamper. Hans siste mål var en perle uten sidestykke, og mange mener målet må nomineres til kåringen av årets mål.

I BBC’s oppkjøring mot Euro 2012, ble Shearer spurt hvilket inntrykk han satt igjen med av storscoreren. Shearer svarte at han ikke mente man kunne gjøre annet enn å bli imponert. – Noen ganger tar det lang tid før utlendinger kan tilpasse seg spillet i Premier League. For mange er det en utfordring bare det å bo i Nord-England. Men denne mannen har tatt alle med storm. Selv om du tar vekk målene hans, har bevegelsen og rykket hans vært gode nok i seg selv. Cisse er i ferd med å bli nok en legendarisk nummer 9, om han fortsetter på samme måten.

Shearer mente også det at en slik spiss har hjulpet klubben til å utvikle sin taktikk, og en av hovedgrunnene til at klubben nå kan kjempe om en Champions League plass. Shearer, som selv han 206 mål for klubben avsluttet: – Når du har en type som Cisse i laget, kan du eksperimentere mer, og du kan stole mer på en person. Spesielt på bortekamper. Der må du sette de sjansene du får.

kilde: football365.com

twitter: @localhero85

You must be logged in to post a comment Login