Shearer: – Carroll har hatt en god start på sesongen

Oppdatert: 09. October 2010

Men vår gamle nummer ni mener likevel det er for tidlig med landslagsspill og at vår nye nummer ni fortsatt har ting å forbedre.


Det er mer enn fire år siden Alan Shearer la opp som fotballspiller og lot sin berømte drakt nummer ni gå videre i arv. Etter tre sesonger med Obafemi Martins i den prestisjefyllte drakta, så er den nå tilbake på ryggen til en ekte geordie. Andy Carroll bærer drakta med stolthet, og hans tidligere manager og læremester følger utviklingen hans tett fra sofaen til BBC.

Fortsatt mye å lære

Selv om Carroll måtte ta til takke med benken under forrige helgs serierunde, så mener Shearer at vi skal være godt fornøyd med hvordan 21-åringen har levert hittil.

– Jeg synes Andy har hatt en god start på sesongen, hvis du ser alt under ett så har han scoret fire mål på sju kamper. Både han og laget ville sagt seg fornøyd med det, hvis de hadde blitt spurt om det for to måneder siden.

– Han kommer ikke til å være strålende i hver eneste kamp, men det må vi akseptere. Han er fortsatt ung og har masse å lære i alle faser av spillet.

Shearer mener det er en bratt læringskurve for Carroll, som for øyeblikket får smake på hva Premier League virkelig dreier seg om. Han må også bli vant til at det vil gå både opp og ned, fortsetter Shearer som vet hva han prater om.

Spår en Carroll en fremtid på landslaget

Det har vært utallige rykter og spekulasjoner vedrørende Andy Carroll og det engelske landslaget denne høsten, men vår gamle storscorer mener det er for tidlig for 21-åringen og tenke på landslagsspill.

– Jeg snakket med han tidligere denne uken og han var enig om at det er litt for tidlig med landslaget nå. Han innser at han har en vei å gå før han er klar for å spille for England.

– Det ville vært artig for han, men han vil få muligheten senere. Han har tatt store steg allerede, og hvis han fortsetter i samme spor, så vil han komme på landslaget.

You must be logged in to post a comment Login