Shane og Sammy returnerer

Oppdatert: 15. September 2012

Både Sammy Ameobi, som for øvrig gjorde sitt comeback i gårsdagens reservelagskamp mot Southampton, og Shane Ferguson er klare for dyst i ligaoppgjøret mot de blå fra Liverpool mandag kveld.

The Ameobis: Brødrene skal omsider være skadefrie.

Det var en kamp mellom klubbenes U21-lag da Newcastle tok i mot The Saints på Whitley Park i en batalje der én nettkjenning skulle vise seg å utgjøre forskjellen. Peter Beardsleys menn kjempet godt, men gikk dessverre på sitt første tap denne sesongen da Southampton og deres unggutter tok med seg alle tre poengene tilbake til sørkysten takket være Sam McQueens scoring rett etter intervallen.

Et lyspunkt til tross for null poeng var Sammy Ameobis etterlengtede gjeninntreden etter et skadeavbrekk som har holdt vingen ute siden sesongoppkjøringen. Storebror Shola skal også være kvitt strekkskaden som har kostet ham noen uker på sidelinjen.

Alan Pardew fortalte the Chronicle: «Vi er henrykt over spillernes tilbakekomst.»

Og fortsatte: «De er to spillere (Shane Ferguson og Sammy Ameobi, jour.anm.) som vil få sjansen til å hevde seg denne sesongen. Det blir en stor sesong for alle, ikke bare de to.»

Magpies drar sørover neste uke når de skal møte Maritimo på torsdag i deres første kamp i gruppespillet i Europa League.

You must be logged in to post a comment Login