Santon tilbake i aksjon

Oppdatert: 26. September 2011

De første nyhetene om Davide Santons kneskade tok heldigvis feil.

Da Newcastles ferske back Davide Santon pådro seg en kneskade for rundt 10 dager siden, var fortvilelsen stor i nordøst. De første rapportene tydet på at den unge italieneren ville være ute med skade i overkant av 4 uker. Det lød altfor kjent ettersom spillere i Newcastle har en tendens til å falle som fluer. Det er ikke uvant for klubben å toppe skadetabllen i Premier League.

Det virket derfor som om forbannelsen hadde slått til igjen og at Italias U-21 kaptein var et nytt offer. Santon ble forrige uke sendt ned til London, i et forsøk på å få fortgang i helningsprosessen. Det ble trukket væske ut av Santons kne og inngrepenen virker å være suksessfull, da den kommene backstjernen allerede er tilbake i trening.

Men det blir bedre;I følge Alan Pardew kommer Santon til å starte for reservelaget onsdag, når våre nest beste tar turen til Swansea. Det er glimrende nyheter at Davide er tilbake på sporet og at han snart er klar for A-lagsspill. Likevel er det viktig å påpeke at potet og back-vikar Ryan Taylor har gjort en god jobb med å erstatte spanjakken fra ifjor. Og det fullstendig ute av posisjon. La oss håpe at Santon ar klar for debuten sin snart og at venstresiden vår blir enda bedre enn før.

 

 

You must be logged in to post a comment Login