Santon får skryt

Oppdatert: 14. September 2011

Davide Santon spilte 70min for reservelaget i gårsdagens kamp mot Norwich og får gode karakterer av Peter Beardsley etter kampen.Santon som ble hentet til Newcastle i slutten av sommerens overgangsvinduet var på landslagsoppdrag med Italia U21 rett etter å ha signert for Newcastle, og trenerteamet vurderte derfor at han ikke var klar for å starte mandagens bortekamp mot QPR.

Derfor kom gårsdagens reservelagskamp passende og Santon fikk sine første minutter i svart og hvit. Norwich stilte et ungt og urutinert lag, men det ble en fin gjennomkjøring for flere av Newcastle sine førstelagsspillere.

Jeg ble veldig imponert, sa Peter Beardsley til nufc.co.uk etter kampen.

Han er tydelig komfortabel, og selv om det er tidlig å si så minner han veldig om en ung Paolo Maldini.

Han er kald med ball, og spilte den riktige pasningen ni av ti ganger, noe som er veldig bra, og han viser tydelig at han har klasse, fortsatte Beardsley.

Han spilte for Italia U21 denne uken så han hadde i utgangspunktet ikke behov for noen kamp nå, men han hadde godt av å se hvordan vi spiller som lag. Det var poenget, og John Carver var her for å se kampen, avsluttet Beardsley.

Newcastle vant kampen 6-0 etter scoringer av Gosling x 2, Donaldson, Richardson, Moyo og McDermott.

Newcastle United Reserves: Steve Harper, Tamas Kadar, Davide Santon (sub Stephen Folan 70), Paul Dummett, James Perch (sub Joan Edmundsson 72), Michael Richardson, Greg McDermott, Danny Guthrie (sub Yven Moyo 46), Shane Ferguson, Dan Gosling, Ryan Donaldson.

You must be logged in to post a comment Login