Sammy vil vise seg frem

Oppdatert: 06. October 2011

Sammy Ameobi har hatt en enorm utvikling de siste månedene og nå vil angrepsspilleren fortsette å vise seg frem for manager Alan Pardew. Mange hadde forventet at Ameobi ville bli lånt ut denne sesongen, men han har fått en viktig rolle i dagens tropp og blir sett på som en “impact player” av Alan Pardew. Det har ikke blitt mye spilletid på unggutten i PL sålangt, men han har så absolutt vist sitt potensiale de få kampene han har fått noen minutter.

Jeg vil fortsette å vise hva jeg er laget av, og fortsette å gjøre ting riktig. Det er ingen enkel oppgave, men jeg nyter utfordringen, sier Ameobi til dagens Evening Chronicle.

Sesongen høydepunkt for Ameobi var seieren i Ligacupen borte mot Scunthorpe hvor den unge angriperen avgjorde kampen i andre ekstraomgang.

Det var flott å få scoringen, for det er det man ønsker som spiss uansett hva slags kamp man spiller.

Vi ble fortalt at vi hadde et sterkt lag på banen og at vi ikke kunne ta enkelt på oppgaven, noe vi absolutt ikke gjorde, fortsatte unggutten.

Newcastle imponerer de fleste om dagen og Ameobi er fornøyd med det.

Alle trives kanonbra på treningsfeltet og det er en utrolig god stemning. Vi vet at det er tøft å komme inn på laget, avsluttet lillebroren til Shola Ameobi.

You must be logged in to post a comment Login