Saivet til Frankrike

Oppdatert: 24. August 2016

Senegaleseren ble overbevist av en annen Newcastle-spiller om å dra.

St. Etienne bekrefter onsdag at Newcastles Henri Saivet har signert en låneavtale ut sesongen med den franske klubben. Midtbaneankeret, som knapt nok har vært på banen for de svarte og hvitstripede, blir med den nok en spiller som forsvinner ut av klubben under Benitez.

Til tross for lite spilletid, er det interessant å høre Saivets forklaring på hvorfor han dro. For det var ifølge lokalavisen The Chronicle en annen spiller som overbeviste ham om at det var riktig å dra fra Newcastle.

25-åringen, som kom fra Bordeaux, sier til den franske klubbens offisielle hjemmeside at det blant annet var Emmanuel Riviere som fikk ham til å ta avgjørelsen.

– Jeg snakket med mange, blant annet Emmanuel, og ble overbevist om at det var riktig å dra, sier 25-åringen.

Riviere, som heller ikke akkurat har hatt enormt med opptredener for Newcastle det siste året, er også en av dem som forventes å forsvinne ut dørene innen kort tid. Så får man se om de to blir gjenforent i grønne drakter i St. Etienne.

VI SER AT DU ER INTERESSERT I NEWCASTLE OG JOBBEN VI GJØR FOR NORSKE SUPPORTERE. HVORFOR IKKE GJØRE SOM 300 ANDRE – MELD DEG INN OG BLI MED PÅ SUPPORTERLAGET? DET VILLE VI SATT PRIS PÅ, OG DA KAN VI FORTSETTE Å TILBY DERE ALT VI GJØR. LES MER OG MELD DEG INN HER!

You must be logged in to post a comment Login