Richardson debuterte fra start

Oppdatert: 10. August 2011

Michael Richardson gikk tidligere denne måneden på lån til Leyton Orient og i går kveld fikk han sin debut fra start borte mot Southend i Ligacupen.Richardson fikk en meget hyggelig after hvor han både scoret mål og gikk videre i cupen. Leyton Orient spiller til daglig i League One og møtte Southend United som spiller på nivået under. Det ble en tøff kamp for the O’s men etter straffesparkkonkurranse trakk de det lengste strådet og gikk videre til 3. runde.

Allerede etter 23 minutter var Richardson frempå og gav Leyton ledelsen.

Vi hadde et innkast på høyresiden og jeg kom fremover. Når jeg så at ballen gikk til spissen vår tok jeg et sent løp inn i boksen , kom meg løs fra markeringen og fikk headet ballen i mål, forklarte Richardson om scoringen sin.

Southend utlignet rett før pause og Leyton måtte også spille mye av andre omgang med 10 mann etter å ha fått en spiller utvist. Kampen ebbet ut i 1-1 og endte i straffekonk.

Leyton hadde scoret på sine tre første straffer og Richardson kunne avgjøre det hele. Dessverre reddet keeperen forsøket hans.

Jeg gikk frem for å ta det fjerde straffesparket. Score vinnerstraffen ville gjort kvelden min perfekt, men keeperen reddet dessverre forsøket mitt. Heldigvis scoret vi på den neste straffen og gikk videre, avsluttet Richardson.

You must be logged in to post a comment Login