Remy: Newcastle vil ha meg

Oppdatert: 28. May 2014

Men spissen vil bruke VM til å motta andre tilbud før han bestemmer seg. Loic Remy sier Newcastle United er fortsatt ivrig på å signere ham permanent, men at han er ute etter å høre andre potensielle friere sine tilbud under VM før han bestemmer seg.

Spissen, som ble Newcastles toppscorer i 2013/14-sesongen, er i skrivende stund ferdig på St James’ Park etter at låneavtalen med QPR gikk ut ved sesongslutt. En retur til moderklubben, som rykker opp til Premier League igjen, er likevel lite sannsynlig for den franske landslagsspissen, som har vært tydelig i sitt ønske om å finne en klubb som kan tilby ham Champions League-fotball

– Newcastle ønsker å signere meg, men jeg vet ikke om jeg vil bli der. Dette har vært et vendepunkt i min karriere. Siden årsskiftet har alt har vært bra, men jeg vil bruke mesterskapet til å vise meg fram og kanskje få flere tilbud, sier Remy til L’Equipe.

Spissen har også avslørt at han bad om å få slippe Newcastles siste kamp for sesongen mot Liverpool, i et forsøk på å unngå skade og med det sette VM i fare.

Alan forstod situasjonen og vi hadde ikke mer å spille for. Jeg ønsket rett og slett ikke å ta risikoen.

Alan Pardew har selv avkreftet at det var årsaken  til at spilleren ikke var med i sesongens siste kamp. Men Remy står fast på sitt.

– Jeg mistet EM i 2012 på grunn av skade, og det var ødeleggende for meg på flere måter. Det var den vanskeligste opplevelsen jeg noensinne har hatt. Jeg trengte seks måneder for å komme over det, sier spissen.

You must be logged in to post a comment Login