Ranger lover å kjempe videre

Oppdatert: 26. January 2011

Nile Ranger lover å ikke slutte å banke på manager Alan Pardews dør når det gjelder en plass blant de 11 utvalgte. Han blir bare mer og mer sulten etter mål.

19-åringen føler han spiller godt sammen med geordie-gutten, Andy Carroll og mener de kan bli et meget godt spisspar i fremtiden. I dette øyeblikk er det stor kamp om spissplassen sammen med Carroll. I tillegg til Ranger, kjemper også Best, Løvenkrands og Ameobi om samme plass.
Ranger har enda ikke klart å score i Premier League, selv etter en gigant mulighet mot West Ham, hvor målet var helt åpent foran han.

Henger ikke med leppa
Men Nile Ranger henger ikke med leppa av den grunn. Han svarte derimot med å tattovere et smilefjes på innsiden av underleppa. Han får også god selvtillit av ordene Alan Pardew har gitt han.
– Manageren har sagt at det ikke er nødvendig å lete etter en spiss mens overgangsvinduet er åpent. Forteller Nile til Chronicle.
– Som en ung spiller blir jeg mer engasjert av sånt og når jeg vet at hans planer er sånn får jeg også bedre selvtillit.

Ranger hadde en super kamp forrige uke, da for reservelaget. Han scorte hele tre mål foran Peter Beardsley og en gammel Newcastle-helt, Tino Asprilla.
– Jeg var glad for at jeg fikk hat-trick her om dagen, det løfter meg. Fortsetter unggutten.

Vil ikke lånes bort
– Nå skal jeg bare fortsette å sniffe på en plass på førstelaget og håpe på at jeg kommer på banen mest mulig.
– Jeg er ganske nærme en plass på førstelaget og jeg vil helst ikke bli lånt bort.
Han forteller videre at han håper han blir lagt merke til når han spiller så bra for reservelaget.
– Det er alt jeg kan håpe på. Avslutter Nile Ranger.

You must be logged in to post a comment Login