Preview: Tottenham (b)

Oppdatert: 08. February 2013

Newcastle tar turen til Nord-London, hvor høytflyvende Tottenham og André Villas-Boas venter.

Kick-off: lørdag 9. februar klokken 13.45.

Lykken har snudd
«The Geordie faithful» har så smått begynt å tenke tanken at sesongen kan reddes, for med to seire på de siste to kampene mot henholdsvis Aston Villa og Chelsea har Pardews menn klatret ut av bunnstriden og skaffet seg en luke på seks poeng ned til Wigan, som besitter plass nummer atten.

Seieren så ut til å glippe mot de blå fra Englands hovedstad forrige helg da Mata satte inn ledermålet, men Sissoko ville det annerledes og gjorde to mål som sørget for at de tre poengene ble værende på St. James’ Park.

«Lillywhites» vant for øvrig sin kamp mot Steve Clarke og West Bromwich, og det var selvfølgelig Gareth Bale som fikk registrert oppgjørets eneste nettkjenning midt ut i andre omgang. Da hadde Goran Popov allerede fått marsjordre, etter å ha spyttet i retning Tottenham-back Kyle Walker.

Arsenals argeste rival er ubeseiret på de siste ni og kan med seier klatre forbi Chelsea og innta tredjeplass.

White Hart Lane har ikke vært noen «lykkearena» for de sorte og hvite, og i tilsvarende oppgjør forrige sesong havnet man fort bakpå og tapte hele 5-0.

Dersom «Magpies» tar skalpen på London-laget i morgen ettermiddag, fullfører de sesongens første dobbeltseier ettersom de slo «Spurs» 2-1 i august.

Snart friskmeldt tropp?
De åtte spillerne som var i aksjon for sine respektive landslag i midtuken har ankommet Tyneside og heldigvis unngått skader.

Ben Arfa er tilbake i trening og forventes klar til dyst mot Southampton. Gosling og Ryan Taylor er friskmeldte, men et lite stykke unna å være kampklare.

Simpson vil nok ikke være involvert grunnet hodeskaden han pådro seg i et slagsmål i Manchester tidligere denne uken, og Cheik Tioté returnerer fra Afrikamesterskapet.

For vertenes del mangler Jermain Defoe, mens Kaboul, Sandro og Huddlestone er usikre. Adebayor returnerer i likhet med vår ivorianske midtbaneterrier.

Watch out for:
Moussa Sissoko – mannen er et beist.

Sannsynlig lagoppstilling:
Krul, Debuchy, Taylor, Coloccini, Santon, Gutierrez, Cabaye, Perch, Sissoko, Gouffran, Cissé

Dommer:
Phil Dowd

TV:
Kampen sendes direkte på TV 2 PL HD1.

Diskuter kampen i vårt forum her.

You must be logged in to post a comment Login