Preview: Swansea (h)

Oppdatert: 16. November 2012

Alan Pardews menn skal reise kjerringa etter forrige helgs nedtur mot West Ham når de tar i mot et offensivt og underholdende Swansea i morgen ettermiddag.

Kick-off: lørdag 17. november klokken 16.

Mags i aksjon
Denne uken har flere av spillerne vært ute på tur med sine respektive landslag i det som blir karakterisert som “ubetydelige oppgjør” av de fleste klubbtrenere. Likevel var Sholas debut for Nigeria én av få lyspunkter. Veteranen ble byttet inn 30 minutter før slutt og fikk registrert målgivende mot Venezuela i USA.

Dessuten hadde Davide Santons gode spill i innledningen av sesongen blitt belønnet med uttak av Italia. Dessverre ble den unge forsvareren sittende på benken gjennom hele oppgjøret mot Frankrike. Yohan Cabaye skulle opprinnelig figurert for franskmennene mot Azzurri, men en strekkskade i låret satte imidlertid en stopper for midtbaneeleganten.

Men det var ikke bare Santon som måtte se sitt lag fra sidelinjen. Tioté og Krul led samme skjebne, mens Ba og Cissé ble værende på Tyneside for å pleie småskader. I sistnevntes tilfelle hersker det tvil om han er spilleberettiget ettersom Senegal mener de aldri mottok noen beskjed om angriperens skadesituasjon. Dersom dette stemmer, kan Papisto måtte bli nødt til å se oppgjøret fra tribuneplass da det senegalesiske fotballforbundet vil ta i bruk en FIFA-bestemmelse som leser fem dagers spillenekt.

Lang skadeliste
Newcastle går inn i denne bataljen med flere av sine sentrale menn ute med diverse skader. Jonas sies å være uaktuell de neste seks ukene, mens Yohan Cabaye mister forhåpentligvis kun morgendagens oppgjør. Sammy Ameobi er tilbake i trening og vil nok kunne ta en plass på benken, og det samme gjelder Shane Ferguson som spilte 90 minutter av oppgjøret mot Aserbajdsjan i Belfast.

Tioté er tilbake fra karantene, men Coloccini soner sin andre av totalt tre. Gosling, Vuckic og Ryan Taylor er langtidsskadet. Perch er heller ikke friskmeldt.

For Swanseas del mangler midtbanespilleren Ki Sung-yueng og muligens erstatteren Augustien, som sliter med en vond tå. Leon Britton kan miste kampen. Pablo Hernandez sliter med en ankelskade, men vil nok være involvert. Forsvarsspilleren Chico Flores returnerer fra et lite skadeopphold.

Watch out for:
Michu – spanjolen er kanskje Swanseas største offensive trussel.

Sannsynlig lagoppstilling:
Krul, Simpson, Taylor, Williamson, Santon, Ben Arfa, Tioté, Anita, Obertan, Cissé, Ba

Dommer:
Phil Dowd

TV:
Kampen blir ikke sendt på tv, men kan sees på nett via Sumo.

Diskuter kampen i vårt forum her.

You must be logged in to post a comment Login