Preview: Fulham (b)

Oppdatert: 10. December 2012

Det venter en beinhard kamp mot Fulham på Craven Cottage i kveld.

Kick-off: mandag 10. desember klokken 21.

Wigan og Bordeaux
Newcastle maktet omsider å ta alle tre poengene mot Wigan sist uke, men de fikk god hjelp av dommer Mike Jones som viste ut Figueroa etter tolv spilte minutter. Det ble en jevn kamp selv med én mann i overtall for hjemmelaget som til slutt vant 3-0. Laget fra nordøst kapret sårt tiltrengte poeng, for alt annet enn seier var uakseptabelt med tanke på rekken av fire tap forut for denne bataljen.

På torsdag derimot ventet et hevngjerrig Bordeaux som skulle vise seg fra en annen side enn den som kom til syne i tapet på St. James’ Park. Newcastle stilte reservepreget med flere unggutter fra start, men hadde også noe rutine i eldre herremenn som hadde behov for kamptrening. Dessverre var det svært lite positivt å meddele fra Frankrike, men verdt å nevne er Elliot som gjorde en god figur til tross for at han måtte hente to baller ut av nettet.

Elendig statistikk
Fulham har ikke en eneste seier på de siste syv og har heller ikke scoret mål i de siste tre. Forrige helg var ikke akkurat noen lystbetont affære for Martin Jol da tidligere arbeidsgiver Tottenham, med Jermain Defoe i spissen, gikk seirende ut av London-derbyet.

Statistikken på Fulhams lille fort er dyster for de sorte og hvite fra Tyneside. På de siste seks oppgjørene mot London-laget har Hangelands lagkamerater tatt fem seire. Vi husker godt forrige sesongs marerittkamp som til slutt endte 5-2 i favør vertene. For øvrig er Pardew på jakt etter sesongens første borteseier.

Siste skader og suspensjoner
For hjemmelaget mangler kun Brian Ruiz som er ventet å være ute én måneds tid. Brede Hangeland er tilbake fra suspensjon, mens Sascha Riether vil testes rett før kampstart. Alex Kacaniklic er tilbake etter en strekkskade.

Bortelaget mangler Vuckic, Gosling og Ryan Taylor som alle fortsatt har rehabilitering på dagsplanen i flere måneder inn i det nye året. Santon, Ba og Tioté ble tatt av gresset mot Wigan, men ifølge Pardew fordi man ikke tok sjanser på å forverre skadesituasjonen i klubben.

Steven Taylor og Cabaye mangler, mens Hatem Ben Arfa vil kunne rekke kampen. Obertan sliter fortsatt med en vond tå, og James Perch er tilbake fra karantene.

Watch out for:
Dimitar Berbatov – mannen kan finne på å score hat trick hvis han gidder.

Sannsynlig lagoppstilling:
Krul, Simpson, Williamson, Coloccini, Santon, Gutierrez, Tioté, Anita, Ben Arfa, Cissé, Ba

Dommer:
Lee Mason

TV:
Kampen sendes direkte på TV 2 PL HD1.

Diskuter kampen i vårt forum her.

You must be logged in to post a comment Login