Pardew ønsker 3 nye

Oppdatert: 06. August 2012

Newcastle-manager Alan Pardew ønsker 3 nye spillere inn i troppen før seriestart, men nekter å stresse med å få inn noen høyt profilerte.

Etter et ganske så rolig overgangsvindu for Newcastle så langt, med kun 3 unge spillere inn, avslører The Sunday Sun at klubben i nord kan ha store planer for august.

– Jeg vet ikke om det å ikke signere noen kan regnes som dårlige nyheter, men det å miste toppspillere er absolutt dårlige nyheter, sier Pardew i et intervju med The Sunday Sun. Manageren nekter imidlertid å bekymre seg for at noen av de beste spillerne skal forsvinne ut dørene på St James’ i løpet av august.

– Vi er i en situasjon hvor vi kan takke nei om det kommer tilbud på noen av våre spillere, sier Pardew, som tar til tålmodigheten framfor å stresse med å kjøpe.

– Det er bedre å være tålmodig med de du ønsker å få inn i klubben enn å hastekjøpe spillere du har lenger ned på lista. Jeg har ingen problemer med å gå til vår første kamp uten bekymringer selv om vi ikke får inn noen nye før den tid. Men det er ingen tvil om at jeg kan trenge et par nye spillere inn. Kanskje til og med tre, sier manageren til avisa.

You must be logged in to post a comment Login