Pardew roser Ashley

Oppdatert: 25. July 2012

Alan Pardew er overbevist om at Mike Ashley vil gi klubben en skikkelig dytt og gjøre det som skal til for at Newcastle skal etablere seg i toppen av Premier League.

I et intervju til The Evening Chronicle forteller Pardew at Ashley ble ivrig som følge av sist sesongs prestasjoner.

-Vi kom veldig, veldig nær Champions League, og jeg tror det har gitt ham et løft og ønske om virkelig å gi det lille ekstra i år, sier manageren i intervjuet.

Pardew støtter også opp om eieren, som har fått mye kritikk for måten han har styrt skuta på i Newcastle.

-Fansen har sett hva han prøver å gjøre nå, og all kritikken som har kommet tidligere virker plutselig ganske så grunn. Han (Ashley) har fått klubben på riktig vei og vi blir sett på som en rollemodell for andre klubber i ligaen. Fiansielt er vi på trygg grunn, sier Pardew.

Manageren legger likevel ikke skjul på at Champions League blir et viktig mål neste sesong. Og i likhet med Davide Santon, har Pardew troen på at det skal gå riktig vei.

-Vi kan ikke konkurrere med de store gutta med mindre vi kommer oss til Champions League. Jeg håper suksessen vi har hatt fortsetter og at fansen setter pris på de £260 millionene Mike har puttet inn i klubben fra sin egen lomme. Han vil gjerne se at pengene blir til suksess, sier Pardew til avisa.

You must be logged in to post a comment Login