Pardew tror på Toon-konseptet

Oppdatert: 10. September 2012

Alan Pardew mener Newcastles langsiktige prosjekt, med forsiktig bruk av penger, bør gjøre dem til et topplag under de nye Financial Fair Play reglene.

Pardew, som har hentet inn en rekke spennende spillere de siste par årene uten å betale for mye penger, har satt sammen et lag med ungdommer som av mange er spådd et lys framtid. Manageren er derfor optimistisk til tiden etter de nye finansielle reglene trer i kraft i Premier League.

– Vi har en langsiktig plan på plass i Newcastle, som går ut på at vi ikke bruker mer enn vi har, sier Pardew i et intervju med Sunday Mirror.

Håpet er i følge manageren at Newcastle vil ha et godt grunnlag som skal utfordre alle de andre klubbene når reglene trer i kraft. Pardew mener derfor fansen må være tålmodige når det gjelder Champions League-deltakelse, som i følge han selv ikke vil komme før de økonomiske reglene gjelder for fullt.

– Det er ingen tvil om at inntil disse reglene er på plass, kan vi ikke konkurrere med de summene Champions League-klubber bruker. Men vi har sakte, men sikkert bygget en tropp som kom på femteplass forrige sesong, og nøkkelen for meg var å beholde alle våre beste spillere denne sommeren. Vi kan ikke matche det Chelsea og de andre bruker på spillere, men hvis vi kan beholde våre toppspillere i tillegg til å signere og ta opp gode ungdommer, vil vi være på god vei, sier han i intervjuet med avisa.

 

You must be logged in to post a comment Login