Pardew: – Man er aldri trygg

Oppdatert: 28. January 2014

Manageren fortviler etter at nok en sentral spiller, denne gang Cabaye, ser ut til å forsvinne.

– Du snakker med en som mistet Andy Carroll med åtte timer igjen av overgangsvinduet, så er jeg trygg ? Nei, jeg er ikke trygg og jeg tror ikke noen av lagene som ikke er i en Champions League-posisjon eller kjemper om det kan være, sier Pardew til Sky Sports etter at det sent mandags kveld ble klart at Yohan Cabaye reiser til PSG for medisinsk sjekk og trolig kontraktsignering tirsdag.

Newcastle avvist et bud på £14 millioner fra PSG søndag, men den franske klubbens nyeste tilbud antas å være betydelig høyere. Spekulasjonene rundt spillerens framtid har vært utbredt etter at Cabaye selv sa at han ønsket å spille CL-fotball neste sesong. Nå ser det altså ut til at han har gitt opp å få oppleve dette i Newcastle, og setter kursen hjem til Frankrike.

Mandag innrømmet Newcastle-manager Alan Pardew at han var bekymret for at han ville miste 28-åringen, som har scoret sju mål på 20 kamper for Toon denne sesongen. Og på spørsmål om han var trygg på at Cabaye ville bli i Newcastle etter at overgangsvinduet stenger ved midnatt fredag, var det altså en fortvilet manager som svarte.

Du snakker med en som mistet Andy Carroll med åtte timer igjen av overgangsvinduet, så er jeg trygg ? Nei, jeg er ikke trygg.

– Jeg vil ikke at han skal forlate klubben, og hverken jeg eller noen andre her har indikert noe annet. Vi gjør vårt beste for å beskytte Newcastle, sier Pardew til Sky.

Og manageren er klar på at en CL-plass er avgjørende både for Cabayes situasjon, men også de andre spillerne i klubben.

– Vi har fått store spillere, og vi tiltrekker oss gode spillere, men vi er ikke i en Champions League-posisjon eller i stand til å si “Vi kommer til å komme til Champions League, så bli hos oss og, sier Pardew.

Cabaye kom til Newcastle fra Lille i juli 2011 og har spilt 93 kamper for klubben, og har scoret 18 mål. Han har 26 landskamper for Frankrike og representerte dem blant annet under EM i Ukraina og Polen i 2012.

TAN følger utviklingen i Cabaye-saken og transfervinduet videre. Stay Tooned!

 

You must be logged in to post a comment Login