Pardew innrømmer interesse for spiss-duo

Oppdatert: 14. June 2011

Pardew avslørte idag hvilke to spillere han ønsker seg og jobber for akkurat nå. Spillerene han er interessert i er Melvut Erding og Demba Ba.

Etter å ha jobbet lenge for å få toppspissen Kevin Gameiro, måtte Newcastle se seg slått av PSG. Det som da skjedde var at Pardew fikk øynene opp for en av PSG nåverende spisser, Melvut Erding.
– Erding har alltid vært i “radaren” våres. Innrømmer Pardew til Skysports.
Han er en veldig god spiller og det er alt jeg vil ha akkurat nå.
24-åringen, som også er ønsket av Sunderland, kostet PSG 9 millioner pund da han kom dit i 2009.

Pardew legger heller ikke skjul på at det var en stor skuffelse å se Gameiro gå til en annen klubb:
– Vi ble litt skuffet da Kevin Gameiro bestemte seg for å gå til en annen klubb. Vi hadde et fantastisk tilbud til både han og klubben.
– Vi prøvde hardt på han, men vi har også alltid hatt andre spillere i bakhodet.
– Vi jobber ekstremt mye for å få gode avtaler på plass og jeg er ganske fornøyd med hva vi har klart så langt. Sier Pardew og reffererer til kjøpet av Cabaye.

Demba ba er også på ønskelista.

Alan Pardew innrømmer også at han er interessert i West Ham-spilleren, Demba Ba, som skal ha kommet til enighet med både Everton og Newcastle. 26-åringen driver nå å bestemmer seg for hvor fremtiden hans ligger og er Newcastle tålmodige, kan det hende de får han gratis fra West Ham som er på vei ned i Championship.
– Demba Ba har gjort det veldig bra siden han kom til England og han er en god spiller. Sier Pardew.
– Vi er ikke den eneste klubben som er interessert, men vi gjør alt vi kan for å få han. Det er alltid konkurranse om å få en spiller og vi kjører på med det vi har.
– Hvis vi kan få han og to andre iløpet av neste uke er jeg fornøyd, men jeg vil fortsatt være på utskikk etter et par til frem mot sesongstart. Avslutter manager, Alan Pardew.

You must be logged in to post a comment Login