Og vinneren er…

Oppdatert: 13. April 2011

Brukerundersøkelsen er nå avsluttet, og hele 232 stk sendte inn sin mening om newutd.no og supporterklubben. Se resultatene og vinneren av drakten her.

Vi vil takke alle som deltok for at dere tok dere tid til å hjelpe oss. Vi ønsker stadig å forbedre oss, og det er derfor veldig viktig at vi vet hva vi er gode på og hva vi helst bør forbedre. For eksempel vet vi nå at folk flest er fornøyde med tilbudet i supporterklubben, men at vi blant annet bør jobbe med å skaffe bedre medlemseffekter og sørge for å poste nyheter hyppigere på forsiden. Her er noen nøkkelstats:

Besøkshyppighet
40 % bruker siden flere ganger daglig
35 % er innom en gang til dagen
19 % et par ganger i uken
5 % besøker oss sjeldnere.

Dette synes brukerne om tilbudet vårt:
Nyhetsfrekvens: 3,18 / 5
Nyhetskvalitet: 3,76 / 5
Informasjon på siden: 3,69 / 5
Design: 3,83 / 5

Kun 37 % bruker diskusjonsforumet regelmessig.

Ca 80 personer (36 %) sier seg villige til å hjelpe til på siden eller med TAN, med alt fra nyhetsartikler til webdesign.

79 av 89 er fornøyde med årets tilbud når det gjelder Toon Army Norway.

Den heldige vinneren som får en ny Newcastle-drakt tilsendt i posten er “Olepuzen”, som var den 107. som besvarte spørsmålene. Vennligst kontakt oss via dette skjemaet for å få premien.

PS! Vi minner om at vi har fått inn en uidentifisert kontigentbetaling uten navn eller noen annen referanse. Vennligst send oss en mail dersom du har betalt og ikke fått verken passord eller medlemspakke enda.

You must be logged in to post a comment Login