Nytt design på newutd.no

Oppdatert: 21. July 2010

Det er med glede at vi kan presentere nye sider her på newutd.no. Som dere ser har ikke bare layouten blitt fornyet, men en god del innhold har også blitt lagt til.

Vi har byttet publiseringssystem fra Joomla til WordPress på grunn av brukervennligheten. Dette gjør at vi har kunnet inkludere mange funksjoner vi lenge har ønsket å implementere, som for eksempel tabell, siste poster fra forumet, “featured news” og så lignende.

En ting mange helt sikkert har lagt merke til er at det har dukket opp mer reklame. Vi har tidligere hatt svært begrenset med annonser her på supporterklubbens nettsted, men har nå sett oss nødt til å legge til mer siden at tekstlinkene på forumet ikke konverterer mye. Som tidligere nevnt kommer imidlertid reklameinntekter brukerne selv til gode, noe alle konkurransene med premier som vi har hatt opp igjennom årene beviser.

Det kan være at det er noen småfeil vi ikke har fått ordnet enda. I så fall hadde vi satt pris på å få en tilbakemelding via kontaktskjemaet oppe til høyre under “newutd.no”.

Vi håper at sidene faller i smak og at så mange som mulig benytter sjansen til å melde seg inn i supporterklubben eller fornyer medlemskapet fra i fjor.

Toon-hilsen fra Nordin Chena

You must be logged in to post a comment Login