Ny U23-assistent på plass

Oppdatert: 29. July 2020

Den tidligere Newcastle-spilleren Peter Ramage blir Chris Hoggs assistent for reservelaget. Han overtar dermed rollen til Liam Bramley.

Ramage fikk 69 kamper for førstelaget i perioden 2004 til 2008. Forsvarsspilleren la skoene på hyllen i 2017, men inntok deretter en assistrolle for amerikanske Phoenix Rising, som også var engelskmannens siste klubb som spiller.

Etter at den lokale herren forlot klubben, gikk veien videre til QPR. Der ble det med 74 kamper over tre sesonger. Deretter le det flere låneopphold og korte opphold i andre klubber, deriblant Crystal Palace, Barnsley og indiske Kerala Blasters. Ramage fikk totalt 51 kamper i Premier League, hvorav samtlige kom i den sorte og hvite drakten.

Det har vært en del uro rundt reservelaget den siste tiden. Det er omkring to og et halvt år siden Beardsley ble permittert fra sin stilling, som siden endte med en oppsigelse. Det er også bare noen måneder siden Neil Redfearn valgte å pakke kofferten sin, etter en angivelig konflikt med assistenten Liam Bramley, som nå også har forlatt Newcastle skuten.

 

Newcastle United eier bildet i artikkelen. Bildet er brukt etter avtale med klubben.

You must be logged in to post a comment Login