Norske medier med liten tro på Newcastle

Oppdatert: 13. August 2010

Verken Nettavisen, VG eller TV2-sporten tipper at Chis Hughtons menn kaprer en plass på øvre halvdel. Les begrunnelsen her.

Ekspertene ser ut til å være ganske samstemte når det gjelder Newcastles plassering i kommende sesong. Skjærene tippes å ende et sted mellom 11. og 15. plass.

Nettavisen: 11. plass

Newcastle er først og fremst et solid lag, med spillere som har vært villige til å gjøre mye for Newcastle ved at de har blitt i klubben selv om de var i Championship. Med få nye spillere, og en stabil stall fra forrige sesong tror vi at Newcastle kan gjøre det godt tilbake i Premier League. Det kan bli spennende å se om manager Hughton eventuelt tåler motgang. Den spennende blandingen av erfaring og store talenter kan gjøre at Newcastle flere ganger kan overraske.

VG-journalist Espen Solbakken: 14. plass

Imponerende returtog på første klasse tilbake til Premier League. Har massiv støtte i nord-øst og byen fortjener virkelig Premier League. Mer usikker på laget. Manager Chris Hughton er egentlig bare en klassisk assistent, og laget vil ventelig både score og slippe inn mange mål i sitt comeback. Overlever greit.

TV2-sporten ved Øyvind Alsaker: 15. plass

Ingen store nyheter på Tyneside, en sensasjon i seg selv når det gjelder klubben med det dårligste forholdet mellom støy og status. Sol Campbell kan ha ett godt år i seg, men han og Dan Gosling fra Everton er ikke imponerende nyervervelser. Gosling er ute til januar med skade. Hatem Ben Arfa på lån fra Marseille er trolig gull verdt, og ellers har Magpies solide navn som Joey Barton, Kevin Nolan og Alan Smith. De vet hva dette dreier seg om. Klarer Chris Hughton seg som nr 1 også på det høyeste nivået og Barton fortsetter å holde seg edru, bør det holde til ny kontrakt foran elleville fans på St. James’.

You must be logged in to post a comment Login