Nolan takker kona, barna og Carroll

Oppdatert: 25. October 2010

Kevin Nolan og Andy Carroll scoret hvert sitt mål i den særdeles viktige seieren mot West Ham lørdag. Men den som kanskje har størst ære for seieren er fru Nolan. Kaptein Kevins kone Hayley.

I et intervju med avisen Shields Gazette forteller Nolan om hvor stor hjelp kona har vært i en tøff uke, etter at Carroll ble dømt til å bo i Nolans hus etter at han måtte møte i retten tiltalt for overfall på en 18-årig kvinne.

– Andy var fantastisk, men jeg ønsker å hylle min kone og våre barn, som har håndtert situasjonen utrolig bra, og vært sterke. Alle leser avisen, vet hva som hente og at det som hendte var galt. Det har vært en følelsesladet og skuffende uke, men som sagt, fruen har vært førsteklasses, og Andys holdning på banen likedan. Fotball er det vi er her for, og hvis vi fortsetter å prestere som vi gjorde vil vi bli fornøyde.

Vi er kjempefornøyd. Det var en stor, stor seier for oss tatt i betraktning de omstendighetene som har omgitt oss den siste uken. Det har vært en fantastisk uke der vi alle har trukket i samme retning. Vi er alle i dette sammen, og vi det har vi vært siden den dagen vi rykket ned. Vi kan ikke ta øynene fra ballen. Vi ønsker å være en Premier League-klubb også neste sesong.

Det har vært en del utfordringer for Nolan og Carroll den siste uken. Men Nolan mener 21-åriingen Carroll har klart seg ganske bra.

– Han har vært under en del press, men jeg takker alle for all støtten. Supporterne har også vært veldig bra med oss. Fansen har vært veldig gode, og jeg tankker dem for det.

You must be logged in to post a comment Login