Nile Ranger transferlistet!

Oppdatert: 05. June 2011

Lørdag kveld begynte løse rykter om en “sjokkerende transfernyhet” å florere på mikroblogg-nettstedet Twitter. Utover morgentimene søndag kom det frem at 20-åringen er uønsket i klubben.

Ryktene om nyhetene ble satt til livs av Mark Douglas, en lokal sportsjournalist, via Twitter. Nyheten vil overraske de som følger Newcastle United tett, særlig fordi gutten skrev under på en 5 års kontrakt for kort tid siden.

Årsaken til transferlistingen vites ikke, men det spekuleres i, via flere nettsteder, at den London-fødte angrepsspillerens holdninger har vært for dårlige til at et samarbeid med Alan Pardew kunne fortsette.

Nile Ranger ble av mange sett på som et stort talent for The Magpies, og har gjennom flere innhop i forrige sesong vist prov på hurtighet og god ballbehandling. Så langt har den langhårede gutten scoret 2 mål på 49 opptredener for klubben.

Ranger skal være til salgs for kun 1 million pund, noe som tyder på at NUFC vil kvitte seg med ham brennkvikt. Rapporter skal ha det til at Bolton og QPR skal være klare til å gjøre en kjapp handel.

You must be logged in to post a comment Login