Newcastle avvæpnet Arsenal

Oppdatert: 07. November 2010

Ikke mange forventet seier når man så en oppstilling med Walcott, Fabregas, Wilshire og Nasri fra hjemmelaget, men da hadde man glemt moralen som nå spirer i dette laget.

Newcastle stilte uforandret fra laget som slo Sunderland forrige helg og møtte et Arsenal som nylig hadde fått tilbake både Walcott og Fabregas fra skade.

FLYVENDE HOLLENDER
Kampen åpnet ganske jevnt, da Newcastle prøvde å spille ball og slapp å forsvare seg fra første minutt. Det var derimot ikke overraskende at hjemmelaget fikk den første store sjansen, Fabregas tar frispark fra cirka 25 meter og ballen treffer en Newcastle-spiller i muren før den dundrer i tverrliggeren. Arsenal fortsetter å ha mye av ballen, men med en midtbane anført av en glimrende Tiote sliter de å komme til de store sjansene. En stor sjanse skulle de derimot få etter 40 minutt. Fabregas spiller ballen ut 45 grader til Nasri  som på direkten dundrer ballen mot krysset fra 13 meter, men vår flyvende hollender Krul varter opp med en strålende redning som gjør at vi slipper med skrekken.

Noen minutter senere slår Joey Barton et frispark fra rundt midtbanen, Fabianski går ut i feltet, men taper stort mot Carroll som like før pause header inn ledelse til bortelaget.

ARBEIDSSEIER
Ikke overraskende går Arsenal ut i hundre etter pause, og allerede etter tre minutter fyker Walcott gjennom feltet og dunker ballen i tverrliggeren bak Krul. Etter dette skaper ikke Arsenal veldig mye, dette på grunn av en meget disiplinert midtbane sammen med et fantastisk forsvar. Det nærmeste kommer Arsenal ved en Fabregas-heading etter 81 minutter, men nok en gang står Krul riktig plassert. Og for å runde det av løper innbytter Nile Ranger i fra  Koscielny, sistnevnte river ned Ranger som bakerste mann og får et full fortjent rødt kort.

Newcastle drar i land en meget imponerende seier borte mot Arsenal og plasserer seg på en 5.plass på tabellen, nå venter to hjemmekamper mot henholdsvis Blackburn og Fulham, to kamper der vi bør ha muligheten til å hente enda flere poeng.

KAMPFAKTA:

ARSENAL – NEWCASTLE UNITED

  • 0-1 Carroll 45 min

LAGOPPSTILLINGER:

Arsenal: Fabianski, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Song, Wilshere (Bendtner), Fabregas, Walcott, Chamakh (Van Persie), Nasri (Arshavin)

Newcastle United: Krul, Simpson, Coloccini, Williamson, Jose Enrique, Barton, Tiote, Nolan, Gutierrez, Carroll, Ameobi (Ranger)

SPILLERRATING:

Krul 8
Simpson 7
Willamsson 9
Coloccini 8
Enrique 8
Jonas 7
Tiote 9
Nolan 7
Barton 8
Carroll 9
Ameobi 7

You must be logged in to post a comment Login