Nå kan du melde deg inn/ fornye kontingenten!

Oppdatert: 01. September 2014

Kampbilletter, hotellrabatt, unik pris på hjemmedrakt og medlemsblader for å nevne noe. Høres det fristende ut?

Vi ønsker velkommen til en ny sesong med Toon Army Norway! Supporterteamet er glade for å kunne presentere årets medlemsfordeler for dere.

De siste månedene har vi hatt mye kontakt med Newcastle, og kan nå bekrefte at vi kommende sesong kan tilby billetter til årets hjemmekamper for våre medlemmer.

Skal man først til Newcastle, så trenger man også et sted å bo. I samarbeid med NUFC har vi utarbeidet et unikt hotelltilbud sentralt i Newcastle med rabatt for våre medlemmer, både på overnatting, mat og drikke.

I tillegg jobber vi med å gjenta fjorårets suksess: Supportertur til lokaloppgjøret mot Sunderland. Klubben har lovet oss 50 billetter til oppgjøret, og vi håper så klart å fylle samtlige plasser med våre fantastiske medlemmer.

I fjor fikk de som meldte seg inn sjansen til å kjøpe Newcastles hjemmedrakt til kun 449 kroner inkludert frakt. Vi solgte nærmere 150 drakter, og tilbudet ble så populært at vi gjentar suksessen også i år!

Ellers får du selvsagt våre medlemsblader tilsendt i posten, spekket med nyheter og stoff om klubben i vårt hjerte. Og hva er vel sesongen uten vår eksklusive t-skjorte? Vi lanserer den ferske Toon Army Norway-skjorta, som du får til medlemspris 79 kroner pluss frakt.

Om du ikke har gjort det allerede – meld deg inn her!

PS! Vi gjør oppmerksom på at eksisterende medlemmer også må registrere seg på nytt. Dette fordi vi har gått over til et nytt innloggingssystem, samt for å forsikre at alle adresser er oppdatert med tanke på utsending av medlemsblader.

You must be logged in to post a comment Login