Medlemstur vs WBA 22. mai

Oppdatert: 12. April 2011

Toon Army Norway arrangerer medlemstur til Newcastle i forbindelse med kampen mot WBA. Det blir halv pris på stadionomvisning og et pubtreff med quiz og flotte premier i forkant av oppgjøret. Alle som deltar vil også få en gratis Newcastle-plakat i A3.

Selve arrangementet starter med stadionomvisning kl 11.00 på St. James’ Park. Normalpris er £13 (ca 120 kr), men alle medlemmer av TAN får 50 % avslag på omvisning, og betaler 60 kr for stadionturen. Etterpå går turen til en pub i nærheten hvor man kan lade opp til kampen med en pils eller to, samtidig som vår representant arrangerer en quiz hvor man kan vinne en Newcastle-drakt, en Newcaste-tskjorte og en caps. Kampstart er klokken 16.00 lokal tid.

Hvordan blir jeg med på dette?
Vennligst send oss en melding via dette skjemaet hvis du vil delta, og sett inn 60 kr påsupporterklubbens kontonummer 9722.31.85227 hvis du vil være med på omvisningen.

Jeg er ikke-medlem, eller har et reisefølge som ikke er med i TAN. Kan disse også delta?
Absolutt alle som ønsker det kan være med på turen, inkludert ikke-medlemmer, koner, barn etc. Men bare medlemmer med medlemskort fra 2010/11-sesongen får rabatt eller kan delta på quizen. Sett inn 120 kr per person på vårt kontonummer for å reservere stadionomvisning for ditt reisefølge. Omvisninger er populære på kampdager og fylles opp fort.

Hvordan får jeg tak i kampbilletter?
Dessverre kan vi ikke formidle kampbilletter ettersom NUFC mener at det er enkelt nok å skaffe seg billetter på deres hjemmeside. Alle må derfor sørge for å ordne billetter selv.

Når og hvordan bør jeg reise til Newcastle?
Det er helt opp til deg selv. Mange har jobb/skole og har forskjellige arbeidstider, og supporterne er spredt utover hele landet. Derfor kan vi ikke organisere fellestransport for alle.

Man kan komme seg veldig billig til Newcastle fra Østlandet (Rygge) med Ryanair.

Hvilket hotell vil vi overnatte på?
Jeg anbefaler at man benytter denne tråden i vårt forum til å diskutere et aktuelt hotell for å samle folket. Mange har forskjellige behov og ønsker, så det er ikke noe krav å bo på samme hotell som andre på denne turen.

Diskuter medlemsturen her!

You must be logged in to post a comment Login