Medlemsinfo

Oppdatert: 03. June 2011

På denne siden vil du som medlem kunne laste ned medlemsblader, få eksklusiv info om supporterklubben og ta del i diverse fordeler.

Høydepunkter
En ny fordel som medlem er at du kan laste ned høydepunktene fra samtlige Newcastle-kamper her på medlemssiden. I tillegg kan du i enkelte tilfeller laste ned hele matchen. Vi kommer til å legge ut nedlastningsfiler og torrents fortløpende i sesongen. Merk at vi ikke kan garantere at alle alltid får lastet ned ettersom de eksterne linkene ofte fjernes eller dør ut.

MagZine
En link vil dukke opp under når medlemsbladet er lagt ut på nett.

– UTGAVE 1: Sesongstart (utgis i august)
– UTGAVE 2: Høst (utgis i oktober)
– UTGAVE 3: Jul (utgis litt før jul)
– UTGAVE 4: Vinter (utgis i februar/mars)
– UTGAVE 5: Sesongslutt (utgis i mai/juni)

Fra 2010/11-sesongen
– UTGAVE 1: Sesongstart – UTGAVE 2: Høst – UTGAVE 3: Jul – UTGAVE 4: Vinter – UTGAVE 5: Sesongslutt

PS! Høyreklikk og velg “Lagre som” for å laste ned. Du trenger en PDF-leser for å åpne bladene, som f.eks. gratisprogrammet Foxit Reader.

Konkurranse
I år som i fjor kjører vi på med en Fantasy Liga der det går ut på å kjøpe seg et Premier League-lag med fiktive penger og få poeng etter hvordan spillerne gjør det hver runde.

Du må gå inn på Fantasy League, registrere ditt lag, gå inn på “Leagues” og taste inn koden under for å bli med i gruppen vår som heter Toon Army Norway. Kun medlemmer vil ha muligheten til å delta og vinne premier.

Koden for å delta er 498386-135159

Premiefordeling og mer info finner du på konkurransesiden.

Medlemstur mot Tottenham 16. oktober
Vi arrangerer en supportertur for TAN-medlemmer i forbindelse med hjemmemøtet mot Spurs søndag 16. oktober. Det blir rabattert stadionomvisning og pubtreff med quiz og premier for de som deltar! Les mer her.

Gavekort og rabatt i supporterbutikken
Alle medlemmer av Toon Army Norway får 10 % rabatt på ALLE varer i shoppen vår. Bruk koden medlemsrabatt når du har valgt dine produkter og gått til kassen. Der vil du få opp en mulighet til å legge inn koden like under sammendraget av artiklene du har lagt i handlekurven. Bestiller du noe som koster under 500 kroner lønner deg seg å bruke gavekortet på 50 kroner. I stedet for å bruke medlemsrabatten kan du da taste gavekort i kupongfeltet. Gavekortet kan bare brukes en gang, mens rabattkoden på 10 % er permanent. Tilbudene kan ikke kombineres.

Gå til NewcastleButikken.com her!

You must be logged in to post a comment Login