Med ingenting å tape

Oppdatert: 01. November 2013

Preview: Chelsea står klare til å prøve å gjøre uken enda mer helsvart for Newcastle.

Lørdag 2. november

Premier League – St James Park

Kampstart: 1345 (norsk tid)

Chelsea

Mourinhos menn henger fortsatt med i teten, til tross for 2-1-tapet mot Manchester City i forrige runde. Likevel reiser laget til Newcastle med ett mål for øyet: Å ta med seg tre poeng og muligheten til å klatre forbi Arsenal og til toppen av tabellen. Fjorårets 3-2-tap på St James Park skal i tillegg forsøkes revansjert. Capitol One Cup-kampen mot nettopp Arsenal på tirsdag, bør heller ikke prege de blå altfor mye, da flere av de som er ventet å starte lørdagens kamp stod over.

Bråk med media

Det har stormet rundt Newcastle den siste uken, og ikke bare på banen. Etter 1-2-tapet mot Sunderland og 0-2 mot Manchester City har de sportslige prestasjonene nådd et nytt bunnivå. I tillegg har flere lokalaviser blitt utestengt fra klubben grunnet påstander om usaklig dekking. Supporterskarens misnøye bygger seg med andre ord ytterligere opp, i tillegg til frustrasjonen over manglende sportslige resultat.

Forsvarskrise

Fabricio Coloccini er etter all sannsynlighet fortsatt uaktuell for laget grunn et skade. Den argentinske landslagsspilleren skal være tilbake i trening etter lyskeproblemene, men er fortsatt fysisk preget av skaden. Steven Taylor, som slo opp igjen hamstringskaden på trening i forrige uke, er i samme situasjon, og fortsatt et stykke fra å returnere.

Paul Dummett, som har steppet inn både som midtstopper og back i de senere kampene, er også ute med hamstringskade etter kampen mot City, noe som betyr at midtstopperparet trolig vil bestå av Williamson og Mapou Yanga-Mbiwa.

Chelsea har ingen ferske skader eller suspensjoner å stri med, men vil trolig gjøre omfattende endringer siden tirsdagens kamp mot Arsenal. Med Marco van Ginkel som den eneste fraværende med kneskade, kan Jose Mourinho velge å endre hele sin startellever om ønskelig.

Antatte startellevere:

Newcastle: (4-2-3-1): Krul; Santon – Yanga-Mbiwa – Williamson – Debuchy; Anita – Tiote; Cabaye; Ben Arfa – Remy – Gouffran

Chelsea (4-2-3-1): Chech; Cole – Terry – Luiz – Azpilicueta; Ramires – Mikel; Wilian – Oscar – Mata; Torres

You must be logged in to post a comment Login