Manglet det lille ekstra

Oppdatert: 13. February 2011

Borte mot Blackburn skal være minst et poeng, men Newcastle hadde fortjent noe mer i lørdagens kamp. En kamp der vi til tider dominerte ballinnehavet.

Pardew kjørte 4-4-2 med Løven og Best på topp fra start, det vil si samme mannskapet som startet hjemme mot Arsenal.

STANG UT
Newcastle startet kampen best, men det var Blackburn som fikk kampens første store sjanse. Samba header ballen inn foran mål etter et frispark og Santa Cruz får en kjempesjanse. Helt umarkert greier han derimot å heade ballen i stolpen, Newcastle er heldige som slipper med skrekken. Blackburn får med sjansen litt større aggressivitet i spillet sitt, men det er Newcastle som skaper den neste store sjansen. Enrique slår en glimrende langpasning i retning Løvenkrands som har frigjort seg fra Samba, alene med Robinson gjør han det eneste rette med å prøve å lobbe over han, men dessverre daler lobben i tverrliggeren. Enrique fortsetter med å dundre nedover venstresiden, denne gang med en cross som nesten finner Best på bakre. Newcastle går til pause med den visshet at de har vært det beste laget.

FORTSATTE OVERTAKET
Newcastle fortsetter å dominere ballinnehavet i starten av andre omgang, og Coloccini kommer veldig nær en scoring etter 55 minutter. For andre gang denne sesongen slår Barton en innøvd cornervariant der Coloccini venter utenfor feltet og Barton sender ballen ut til han på 16-meter. Første gang varianten ble brukt endte ballen i krysset etter heading, denne gang var det like nære. Coloccini prøver å kontrollere ballen, tar den forbi en Blackburn-forsvarer og avslutter på halv-volley, dessverre går ballen rett på Robinson som får slått ballen over tverrliggeren. Dette blir den siste store sjansen i kampen, resten av omgangen har Newcastle mye ball, men mangler det lille ekstra for å skape de store sjansene. Kuqi gjør forresten sin debut ved å få noen minutter i slutten av kampen.

LAGOPPSTILLINGER:
NEWCASTLE:  Harper, Simpson (Perch), Williamson, Coloccini, Jose Enrique, Barton, Tiote, Nolan, Gutierrez, Best (Kuqi), Lovenkrands (Ranger)

BLACKBURN: Robinson, Salgado, Samba, Nelsen, Olsson, Hoilett (Pedersen), Nzonzi, Jermaine Jones, Dunn (Emerton) , Kalinic, Santa Cruz (Roberts)

SPILLERRATING:
Harper 6
Blir ikke testet, men trygg i det han foretar seg.
Simpson 6
Fremdeles en tendens til å slippe folk for lett til når de nærmer seg 16-meteren.
Coloccini 8
Flink til å bryte foran og har god kontroll på Blackburn sine spisser. Nære scoring.
Williamson 6
Flink mot Samba på de fleste defensive dødballene. Alt for dårlig med pasningsspillet.
Enrique 9
Løper opp og ned venstresiden konstant. Gode pasninger, full kontroll defensivt og fantastiske raid. Tilbake på sitt beste etter noen svake kamper.
Barton 7
Gode dødballer og flink til å vri spillet. Mister ballen unødvendig noen ganger i farlige posisjoner.
Nolan 6
Blir litt borte. Bør spille mer offensivt for å få brukt sine kvaliteter på best måte.
Tiote 7
Viktig bidragsyter defensivt med sin ro i spillet.
Jonas 7
Samarbeidet med Enrique fungerer bra, åpner rom for spanjolen. Kommer til innlegg, men de er som regel litt for ufarlige.
Best 7
Gjør mye bra med kula, men også noen slurvefeil. God til å holde på ball.
Løvenkrands 6
Gjør alltid gode løp, men ikke alltid de blir lagt merke til. Nære scoring i første omgang.

Diskuter kampen i vårt forum!

You must be logged in to post a comment Login