LuaLua til Brighton

Oppdatert: 16. July 2011

Kazenga LuaLua er klar for en ny sesong hos Brighton & Hove Albion og Gus Poyet.

Denne gang går låneavtalen over en periode på seks måneder med en opsjon på kjøp ved utløpet av gjeldende kontrakt. Kazenga LuaLua er som kjent den yngre bror av tidligere Newcastle-angriper Lomana Tresór og har gått gradene i Newcastle-akademiet helt siden vår kongolesiske spiss gjorde karriere i svart og hvitt.

Poyets yndling: Kazenga er klar for et halvt år i Brighton.

Kazenga har hatt to låneavtaler med Seagulls hvor den siste endte i benbrudd i november 2010.

Brighton-trener, Gus Poyet, sier i et intervju til klubbens offisielle hjemmeside at kongoleseren var hans førsteprioritet i overgangsmarkedet og mener samtidig at fansen vil være henrykt over igjen å se ham i Brighton-drakten.

– Kazenga var en av våre topprioriterte mål for sommeren og jeg er meget fornøyd med at vi kom fram til en avtale med Newcastle United. Jeg er sikker på at fansen vil være like begeistret over å se ham tilbake i klubben.

Poyet sier videre at LuaLua vil slutte seg til troppen på treningsleir denne uka og at han vil få en fin mottakelse av fansen ved neste kamp.

– Han blir med oss på tur denne uka, for øvrig en meget viktig uke, og jeg er sikker på at fansen som reiser med oss gladelig ser ham i Brighton-skjorta nok en gang.

kilde: Skysports

You must be logged in to post a comment Login