Lite å se på, lite å skrive om!

Oppdatert: 12. November 2012

Lenge siden jeg har sett en så dårlig gjennomført kamp av vårt kjære Newcastle, mangel på strukturert angrepsspill var en stor faktor.

CARROLL OG NOLAN PÅ TOPP
West Ham hadde med Noble og Diame sentralt, og med Nolan og Carroll på topp en god sentral-linje. Nolan fikk sjanse til å ta et brassespark inne i 16-meteren etter ti minutter, men Taylor kom tett nok til å presse han til å brasse utenfor. Dog en halvsjanse, og det mest spennende som skjedde var at Jonas måtte av banen med skade. Inn kommer Vurnon Anita.
Det er tydelig at samspillet mellom våre to spisser ikke fungerer, og Cabaye og Anita får ikke tid til å trykke etter når Williamson slår dårlige langpasninger opp mot våre spisser.
Etter 38 minutter kommer kampens første store sjanse, og den faller til West ham. Et innlegg blir headet utover av Steven Taylor, O`Brien skyter og ballen er på vei ut, men der venter så klart Nolan som styrer ballen i nettet. Av respekt for sin gamle klubb blir det ingen kyllingdans, og han peker opp mot styrerommet tydeligvis for å peke nese til våre eiere som presset han ut av klubben.

Etter denne kalddusjen får hjemmelaget opp dampen, og skaper noen farligheter. Nærmest kommer Shane Ferguson som får ballen på 12 meter etter en corner fra Cabaye, men avslutningen blir blokkert.

BEN ARFA OG BA MED ANSVARET
I pausen tar Pardew ut Cissè og setter inn Shola, en type som passer litt bedre sammen med Ba, selv om det fremdeles ikke er ideelt. (Ser helst at vi spiller 4-2-3-1).
Tre minutter etter pause får Newcastle et mål, eller får vi det? Ba knuser Carroll i duell og header mot mål, Jaaskelainen er kjapt nede og får dyttet ballen ut, men ingen kameravinkler viser om ballen faktisk er inne eller ikke.
Frem til det 65 minutt så skaper vi ingenting, men Ba prøver seg på et langskudd som blir slått til corner. Like etter roter Williamson det til og Carroll kommer alene med Krul, han går derimot ut i stjerne og forhindrer scoring.
Hele kampen renner ut i sanden og nok en dårlig prestasjon er notert. Nå må Pardew svelge personlig stolthet mot 4-4-2, og prøve andre taktikker som kan forbedre spillet vårt.

KAMPFAKTA
1-0 Nolan 38 min

LAGOPPSTILLING
WEST HAM: Jaaskelainen, O`Brien, Tomkins, Reid, McCartney (Demel), Benayoun (O`Neil), Diamè, Noble, Jarvis (Maiga), Nolan, Carroll

NEWCASTLE: Krul, Simpson (Obertan), Williamson, Taylor, Santon, Gutierrez (Anita), Cabaye, Ben Arfa, Ferguson, Ba, Cissè (Shola)

MIN BESTEMANN
Demba Ba (Gjør mye bra, men får veldig lite hjelp, tydelig at han er i god form)

You must be logged in to post a comment Login