Leeds – Newcastle 3-2

Oppdatert: 01. August 2011

Newcastle klarte ikke å følge opp 3-0-seieren mot Columbus Crew, og gikk på et 2-3-tap mot Championship-klubben Leeds. Tabber ødela for Pardews menn.

Newcastle-manageren valgte å starte med Fraiser Forster i mål, noe som ga umiddelbare resultater, for etter bare fire minutter mistet den storvokste keeperen et enkelt innlegg og gjorde jobben enkel for Patrick Kisnorbo som satte ballen enkelt i mål.

Både Demba Ba og Barton hadde sjanser til å utlikne, men det var Leeds som var nærmest da Foster måtte varte opp med en kanonredning for å få slått et Gradel-skudd til corner etter drøye halvtimen.

Etter 35 minutter fikk Steven Taylor stå umarkert på bakerste stolpe og sendte ballen i mål med et vakkert volleyskudd. Midtstopperen scoret flere mål på tampen av forrige sesong, og viser igjen at han er et farlig våpen på dødballer.

Midtveis i 2. omgang var det Williamson sin tur til å drite seg ut. I en nærmest identisk situasjon som den da han tabbet seg ut mot Suarez i oppgjøret mot Liverpool i vår, rotet den tidligere Portsmouth-spilleren det til og forærte Lloyd Sam ballen i farlig posisjon. Sistnevnte utnyttet tabben til det fulle og satte ballen i mål fra spiss vinkel.

Like etterpå lagde Newcastle balanse i regnskapet nok en gang. Haris Vuckic fikk stå umarkert i feltet og var ikke nådig med venstrefoten sin.

Fem minutter før full tid fant Leeds veien til nettmaskene nok en gang. Paynter steg til værs på et innlegg og headet inn 3-2, noe som også ble sluttresultatet.

Diskuter kampen i forumet her.

You must be logged in to post a comment Login