Krul: Vi klarer oss uten Coloccini

Oppdatert: 07. November 2012

Sisteskansen mener Newcastle vil være i stand til å håndtere tapet av Fabricio Coloccini etter kapteinens røde kort i søndagens kamp mot Liverpool.

Coloccini vil være utelatt fra Newcastles tropp de kommende tre kampene i Premier League etter søndagens røde kort. West Ham United, Swansea og Southampton slipper dermed å møte den langhårete argentineren i midtforsvaret. Tim Krul innrømmer nå at ytterligere endringer i forsvaret ikke er ideelt etter en middels start på sesongen på grunn av skader. Imidlertid er nederlenderen trygg på at Newcastle vil kunne håndtere situasjonen uten Coloccini godt.

– Det kommer til å bli flere endringer i backrekka nå, og det er alltid noe du helst vil være for uten. Fabricio er en av våre stjernespillere, så det er veldig synd at vi vil være uten ham de neste tre kampene, sier Krul i et intervju.

Men sisteskansen er ikke i tvil om at laget vil klare seg uten argentineren noen runder.

– Det som har skjedd, har skjedd, og vi må bare håndtere det, akkurat som vi har håndtert skadesituasjonen hele sesongen så langt. Det ordner seg. Lagånden er definitivt tilbake, og spillerne merker den samme innsatsviljen innen troppen som vi hadde sist sesong. De neste fire eller fem kampene kommer til å være utrolig viktige for oss, og jeg føler vi definitivt kan få med oss flere trepoengere, sier keeperen.

You must be logged in to post a comment Login