Konkurranse: Design NUFC-tskjorte

Oppdatert: 02. May 2011

Er du flink med design eller en “hobby-photoshopper”? Hjelp oss med å lage design til en ny t-skjorte til salgs i vår supporterbutikk, og vinn gratis medlemskap i TAN neste sesong.

Jeg reiser til Peru i neste uke for å fikse medlemseffektene til neste sesongs medlemspakke. I tillegg har vi planer om å selge en personalisert t-skjorte med NUFC-motiv for ca 250 kr til medlemmer 275 kr for ikke-medlemmer, hvor brukerne selv kan velge navn og nummer bakpå (kan være eget navn, spillernavn, eller hva som helst). I den anledning trenger vi din hjelp til å lage et bra design som gjør at fansen får et bra produkt samtidig som TAN får inn kjærkomne kroner i klubbkassa til videreutvikling av siden og supporterklubben.

Oppgaven er enkel: Lag en t-skjorte med forside (hva som helst, bare det er stilrent og angår Newcastle) og bakside (navn og nummer), og send designet via e-post til newutd@gmail.com eller legg det ut i forumet. Det trenger ikke å være noen detaljerte greier, bare man ser skissen klart og tydelig. Vinneren vil eventuelt bli bedt om å finpusse designet for å gjøre det klart til produksjon.

Vinneren får gratis medlemskap i TAN neste sesong, og vil naturligvis få t-skjorten tilsendt vederlagsfritt i posten.

Juryen består av oss i teamet og brukerne selv. Ser frem til å se mange gode forslag og ikke minst en debatt rundt produktene for å se hvilke av t-skjortene som kan bli en slager!

Frist: 8. mai

You must be logged in to post a comment Login