Kapteinen reddet poenget!

Oppdatert: 17. October 2010

Etter å ha ligget under 2-0 med tjue minutter igjen sto kaptein Coloccini fram og utlignet fire minutter på overtid. Uansett, nok en skuffende hjemmekamp fra skjærene.NEWCASTLE UNITED – WIGAN

  • 0-1 N`Zogbia 22 min
  • 0-2 N`Zogbia 23 min
  • 1-2 Ameobi 72 min
  • 2-2 Coloccini 94 min

Lagoppstillinger:

Newcastle United: Krul, Perch (Ranger), Coloccini, Williamson,Guthrie (Routledge), Barton, Tiotè, Jonas, Carroll, Løvenkrands (Ameobi)

Wigan: Al Habsi, Figueroa, Steven Caldwell, Alcaraz, Boyce, Stam (Cleverley), McCarthy, Thomas, N’Zogbia (Diame), Gomez, Di Santo (Rodallega)

TO SKUDD – TO MÅL
Kampen startet med høyest ballinnehav til hjemmelaget, og det var særlig på vår venstreside det meste ble skapt. Etter 14 minutter toger Enrique fremover og legger en bra ball inn mellom keeper og forsvar, Carroll får en touch på ballen, men modig keeperspill av Al Habsi hindrer scoring.

Så kommer to minutter som skal sette farge på kampen. Di Santo har ballen på høyresiden og slår en ball via motspiller mot lengste stolpe. I duell med Williamson og Perch stiger 1.70 meter høye N`Zogbia opp og header ballen utagbart i hjørne for Krul. Utrolig svakt forsvarsspill av begge Newcastle-forsvarerne, og  “Insomnia” sender bortelaget opp i ledelsen. Nesten rett fra avspark mister Barton ballen i en farlig posisjon, ballen blir til slutt slått mot N`Zogbia som fra 14 meter legger ballen over på venstrebeinet og feier ballen i krysset. Bortelaget har på sine to første skudd gjort to mål.

Resten av omgangen bar preg av et Wigan-lag som lå dypt og et Newcastle-lag som med dårlig bevegelse ikke skapte de største sjansene, Wigan var farligere på kontring enn det vi var etablert.

INSOMNIA: Så glad man av å score mot gamleklubben

ROUTE ONE

Andre omgang startet med like lite sjanseskaping som i første omgang. Wigan ble mer og mer fornøyd med resultatet, og hjemmelaget maktet ikke å komme til store sjanser. En svak Løvenkrands ble etterhvert tatt av til fordel for Ameobi, og da var taktikken å få ballen inn i boksen og fra det skape sjanser. Etter 72 minutter kom det første gode innlegget for dagen, og det resulterte i mål. Jonas bruker sitt slepne venstrebein og finner Shola som stupende header inn reduseringen. Wigan la seg nå ende dypere og lot Newcastle pumpe ballen inn i boksen, som førte til hjørnespark og farlige situasjoner. Det var på det førstnevnte vi skulle få vår siste mulighet. Fire minutter på overtid slår Jonas inn en corner og Carroll får stusset den i retning Coloccini, kapteinen gjør ingen feil fra 4 meter og header inn utligningen. Kampen ender 2-2, som man bør slik det utartet seg være fornøyd med.

Her kan dere høre hva Hughton mente etter kampen

SPILLERRATING:
Krul 6
Perch 3
Coloccini 7
Williamson 5
Enrique 6
Guthrie 5 (Routledge 6)
Barton 6
Tiotè 5
Jonas 6
Carroll 6
Løvenkrands 5 (Ameobi 6)

Diskuter kampen i forumet!

You must be logged in to post a comment Login